x Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Si continues navegant, es considera que n'acceptes l'ús. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
sant cugat
Cal Temerari obre les inscripcions a la seva escola d'hivern
10/01/2017 Drets i Llibertats

El projecte santcugatenc de Cal Temerari ha obert les inscripcions per la seva escola d'hivern, que se celebrarà el 21 de gener. Durant la jornada se celebraran diverses xerrades i debats sobre la crisi del sud d'Europa, alternatives al capitalisme o la sobirania cultural i la gestió comunitària. L'escola d'hivern és un espai de trobada per als moviments i activistes socials de la ciutat per reflexionar i discutir conjuntament. Tot i així, està obert a totes les persones que tinguin interès en discutir les temàtiques proposades.

La participació té un cost de 12€ i inclou esmorzar, dinar i dossier. La inscripció es pot fer enviant un correu a contacte@caltemerari.cat o entrant al web de Cal Temerari, on hi ha més informació sobre l'acte.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
Introdueix les teves dades si vols rebre el butlletí
Vull donar-me de baixa
(cc) 2006 - 2017 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid