Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
internacional
L'AMI explicarà a alcaldes de tot el món el procés d'independència català

S'enviaran cartes als caps de govern locals de les 100 ciutats més grans del món, de les 194 capitals de països del món i de les viles agermanades amb els municipis de l'AMI.

08/12/2016 Internacional

L’Associació de Municipis per la Independència ha posat en marxa una campanya d’abast internacional amb la voluntat de donar a conèixer el procés d’independència català als alcaldes i alcaldesses de poblacions d’arreu del món. Enviaran díptics informatius sobre Catalunya i el seu camí cap a la independència en sis llengües (català, castellà, francès, anglès, italià, alemany). Volen internacionalitzar el debat català evitant les habituals traves de la dipolmàcia espanyola.

En una primera fase s'enviaran díptics genèrics a les 100 ciutats més grans del món i a les 194 capitals de països del món. Als díptics hi haurà una carta de la presidenta de l'AMI i alcaldesa de Vilanova i la Geltrú Neus Lloveras, un resum de la història de Catalunya i un text amb motius per la independència. També s'hi inclourà un apartat explicant el paper dels municipis en la construcció de la República catalana.

A la segona fase seran els mateixos municipis que formen part de l'AMI qui prendran protagonisme, ja que s'adreçaran directament als alcaldes o alcaldesses dels pobles amb qui estiguin agermanats. D'aquesta manera, s'enviaran díptics personalitzats que tractaran la relació de les dues viles.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid