TUP
Trobada per la Unitat Popular: "Procés Constituent. Una República per canviar-ho tot!"

H haurà espais de debat sobre els temes centrals per dur a terme un procés constituent i elaborar una constitució de manera popular. No seran conferències magistrals, seran tallers per a fomentar el debat i la creació col·lectiva.

11/10/2016 Política

El proper dissabte,  representants de diverses organitzacions polítiques, sindicats i moviments socials -entre els quals la CUP-CC- celebraran al Parc de la Ciutadella de Barcelona la Trobada per la Unitat Popular (TUP): "Procés Constituent. Una República per canviar-ho tot!". No és un acte de la CUP-CC, però la CUP hi participa àmpliament i hem animat a la nostra militància a participar-hi.

A la TUP hi haurà espais de debat sobre els temes centrals per dur a terme un procés constituent i elaborar una constitució de manera popular. Aquí podeu veure els 8 eixos i els 24 tallers (programa de la TUP). No seran conferències magistrals, seran tallers per a fomentar el debat i la creació col·lectiva. Entre els convidats destaquen l'economista professor de la universitat SOAS de Londres Costas Lapavitsas, la diputada Anna Gabriel, l'activista i hacker Simona Levi, la diputada Gabriela Serra, el tinent d’alcalde de l'Ajuntament de Barcelona Jaume Asens, el politòleg Jordi Muñoz, els diputats Sergi Saladié i Mireia Boya, l'exdiputat David Fernàndez, l'activista Eva Fernàndez, l'advocat i membre de Iridia Andres G.Berrio, la filòsof Marina Garcés, i l'advocat i activista August Gil Matamala, entre molts d'altres.

Els 15 membres del comitè organitzatiu de la TUP han llençat un manifest que podeu trobar a la web, que signen ells primer, i que conviden a tothom a firmar.