Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Moviment veïnal
El veïnat reivindica amb una festa la remodelació de la Meridiana de Barcelona
18/10/2016 Lletres

El proper dissabte 22 d’octubre a les 10:30 hores veïns i veïnes de la Meridiana es trobaran entre els jardins d’Elx i els jardins de Virginia Woolf (carrer Garcilaso cruïlla Meridiana) per reivindicar de forma festiva que el govern de la ciutat tiri endavant un projecte per humanitzar l’avinguda.

Organitzaran una bicicletada i una rua amb batucada i diables que tenen el seu final de forma coordinada als jardins d’Elx, a les 11:15 hores. També hi haurà una activitat de contacontes, activitats per als nens i nenes i una xocolatada.

Paral·lelament, a l'Espai Jove Garcilaso, organitzem unes xerrades sobre els motius que ens porten a demanar aquesta pacificació. En les xerrades hi col·laboren el Bicicleta Club Catalunya (BACC), la Plataforma per la Qualitat de l’Aire (PQA), l’Associació per a la Promoció del Transport Públic (PTP) i l’Associació Catalunya Camina. L’acte clourà a les 13:15 hores amb la lectura del manifest, que podeu consultar en aquest enllaç juntament amb el programa complet d'activitats.

"Els veïns i venes que vivim als entorns de l’avinguda Meridiana estem farts de viure en una ciutat del segle passat. Entre Sant Martí, Sant Andreu i Nou Barris corre una autopista de 8 o 10 carrils que és incompatible amb la tranquil·litat dels habitants d’una ciutat moderna i que vulnera el dret a la ciutat dels veïns i veïnes de l'entorn. Hem reclamat a l’Ajuntament de la ciutat de Barcelona que es posicioni respecte aquest tema i que es posi a treballar de forma decidida en la remodelació d’aquesta avinguda".

Valora
Rànquings
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid