Xirinacs
Un nou canal a Youtube de vídeos de cursos, entrevistes, conferčncies i documentals sobre Xirinacs

Un canal a Youtube recull un complet conjunt d'entrevistes, d'intervencions a cursos, conferències i altres documentals sobre Lluís M. Xirinacs

20/09/2016 Política

Fa poques setmanes la Fundació Randa- Lluís M. Xirinacs va anunciar la publicació d'un seguit de vídeos inèdits corresponents al documental Xirinacs, a contracorrent, cinc converses senceres de les que van ser filmades per realitzar el documental, estrenat a TV3 el passat mes de maig, que gràcies a ZEBA produccions s'ha publicat destriades del documental.

També s'han publicat molts vídeos de la Fundació Randa - Lluís M. Xirinacs penjats a YouTube i Facebook, així com un Google+ dedicat a la figura de Lluís M. Xirinacs.

Es tracta d'un ampli recull de les entrevistes del documental esmentat, de diverses altres entrevistes a Xirinacs, d'intervencions a cursos, conferències i altres documentals que tracten la vida del pensador i lluitador independentista, entre els quals el de més recent publicació és el curs d' "Iniciació a la Física Quàntica" realitzat per Xirinacs el 28 de maig de 2005, que va ser filmat per David Roig.

Els enllaços a aquests vídeos són els següents:

Canal de youtube de la Fundació Randa - Lluís M. Xirinacs: 

https://www.youtube.com/channel/UCMjWdmmkLEsnUSVcU8wGfJw/


Pàgina de Facebook de la Fundació Randa - Lluís M. Xirinacs - Vídeos: 

https://www.facebook.com/Fundaci%C3%B3-Randa-Llu%C3%ADs-M-Xirinacs-V%C3%ADdeos-1218559981544703/


Pàgina a Google+ de la Fundació Randa - Lluís M. Xirinacs: 

https://plus.google.com/115539806794917706062