Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
estelada
La Crida per Lleida estudiarà accions legals per la retirada de l’estelada
19/09/2016 Política

La Crida per Lleida – CUP estudiarà accions legals desprès que avui s’hagi retirat l’estelada que onejava en el seu despatx a la Paeria, la formació denuncia que aquesta acció nomes s’ha pogut dur a terme amb l’entrada sense permís al seu despatx.

Cal recordar que aquesta bandera es va penjar en motiu de la diada del 11 de setembre. Posteriorment el Paer en cap ens va remetre carta amb data del 13 de setembre de 2016, on demanava a la formació que retiressin l’estelada de la façana del despatx del grup municipal d’acord amb l’article 35 de la Llei 9/1993 del Patrimoni Català.

La Crida per Lleida va respondre per escrit tot indicant que “Tal i com hem fet altres vegades, en els propers dies retirarem l’estelada però, davant la pressa en què ens ho demana i la poca consistència dels seus arguments, creiem que es mereix onejar uns dies més en la defensa de la voluntat popular per la independència.”

La formació denuncia que mai s’havia actuat amb aquesta celeritat contra cap altra bandera de les que han onejat des del despatx de la Paeria (LGTBI, la de la Marea Groga, la de Benvingudes Refugiades, la bandera feminista) fet que fa evident que aquesta actuació respon al pacte signat amb Ciudadanos que inclou  entre d’altres “la prohibició d’instal·lar símbols en l’espai públic” fent-ne objectiu principal la bandera estelada.

Així mateix anuncia que seguirà fent onejar, des del seu despatx, les banderes que representin  veu dels moviments populars i la voluntat de transformació social i alliberament nacional.

Valora
Rànquings
  1. Alhora i la CUP
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. Sant Jordi era guerrer...
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  8. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  9. «Saps què? Que llegint aquest tros de diari...»
  10. La FAVB diu no a la Fórmula 1 al passeig de Gràcia
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid