la Catalan Week
L'ANC porta el debat de la independčncia de Catalunya arreu del món

Les Assemblees Exteriors expliquen Catalunya i el procés d’independència al món amb accions de qualitat i impacte

03/09/2016 Política

Durant la Catalan Week hi haurà especialment a 7 Assemblees Exteriors esdeveniments político culturals pensats pel públic internacional

La “Setmana Catalana al Món” és l’acció d’aquest 2016 de les Assemblees Exteriors de l’ANC organitzada en col·laboració amb d’altres entitats i institucions catalanes que actuen a l’interior i a l'exterior de Catalunya. Es presentà oficialment el 17 de setembre en roda de premsa.

Montse Daban, coordinadora de la Comissió d’Incidència Internacional de l’ANC, assenyalà a que amb aquesta setmana“reforcem la visibilització de qualitat i impacte dels anhels polítics i socials de bona part de la societat catalana”.

La coordinadora del CAEC, Francesca Ferreres, destacà que, amb la Catalan Week, “per primera vegada les accions de les AE per celebrar aquest dia no seran una simple reproducció de la Diada a Catalunya, sinó una sèrie d'esdeveniments político culturals de les AE i pensats especialment pels seus respectius països”.

Les set ciutats on hi haurà els principals esdeveniments de les AE són, per aquest ordre:

  • Diumenge 4: PARÍS. Performance a la Place de la Republique, a les 16h.
  • Dilluns 5: LONDRES. Debat amb els diferents partits polítics catalans sobre l'autodeterminació i el referèndum d'independència, al Cavendish Conference Center, a les 18h.
  • Dimarts 6: ZURIC. Debat: Comparativa d'innovacions democràtiques, a Volkhaus, a les 18h30.
  • Dimecres 7: MADRID. Presentació i posterior debat sobre el Projecte de Constituïm, Cercle Català de Madrid, a les 19h.
  • Dijous 8: BILBAO: Taula rodona sobre el dret a decidir de Catalunya i el País Basc amb l’ANC i Gure Esku Dago, a La Borsa Elkartegia nº10, a les 19h.
  • Divendres 9: ROTTERDAM. Xerrada-debat: Propostes d'acció exterior i la percepció internacional, en Wartertorenweg, a les 17h.
  • Dissabte 10: NOVA YORK. Celebració de la Diada, Pícnic a Central Park, a les 12h.
  • Diumenge 11 de setembre, La Diada arreu del món

A part d’aquests 7 actes principals, diferents Assemblees exteriors organitzen i emmarquen també els seus actes per a la Diada dins d’aquesta setmana i els dies previs, reforçant així la finalitat divulgativa de la Setmana Catalana al món. Tots aquests esdeveniments es podran seguir a la pàgina http://catalanassembly.org/en/catalanweek/,  als perfils de xarxes de les AE i per @catalanassembly.