11S16
Commemoració a Sant Boi de l'acte de la Diada de 1976

El lema de la concentració serà “que la prudència no ens faci traïdors”, frase del recordat Jordi Carbonell, ponent en aquell llunyà 1976, que ens ha deixat recentment.

03/09/2016 Política

Divendres 9 de setembre, a les 19h, la CUP, Esquerra Republicana i Podem organitzaran conjuntament un acte polític a la Plaça Catalunya de Sant Boi de Llobregat, en commemoració del 40è aniversari de la primera concentració popular després de la mort del dictador Franco, que va tenir lloc a la ciutat l’any 1976.

L’acte, que ha estat impulsat per les seccions locals dels tres partits, comptarà amb el parlament d’en Miquel Sellarès, organitzador d’aquella multitudinària manifestació, amb la participació delsrepresentants sindicals catalans d’UGT, CCOO, COS i Intersindical-CSC, i amb els diputats Anna Gabriel, Oriol Junqueras i Albano Dante Fachín, en representació dels partits. El lema de la concentració serà “que la prudència no ens faci traïdors”, frase del recordat Jordi Carbonell, ponent en aquell llunyà 1976, que ens ha deixat recentment.