Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Turisme Massiu
El veïnat de la Barceloneta de Barcelona torna a mobilitzar-se contra els habitatges turístics

Tornen les pancartes al barris contra la proliferació de pisos turístics ja siguin legals o il·legals.

10/07/2016 Drets i Llibertats

Centenars de pesrones s'han manifestat aquest dissabte pels carrers de la Barceloneta sota el lema "La Barceloneta no es ven”.La marxa esta convocada per la plataforma "La plataforma La Barceloneta Diu Prou".

La plataforma denuncia que el turisme massiu expulsa a les famílies del barri perquè els habitatges que es dediquen al mercat vacacional es retiren de l'oferta de lloguer estàndard i encareixen els pocs habitatges que encara es lloguen o venen amb finalitat residencial.

També critica que els tours amb bicicleta o els visitants que es desplacen en segway acaparen les voreres i impedeixen el pas dels vianants, malgrat la recent normativa que prohibeix la seva circulació en el front marítim. Les tendes de proximitat tanquen, afegeixen, i les que obren en el mateix local es destinen a productes per a turistes, com els souvenirs o la moda playera. Els autobusos que connecten el veïnat amb la resta de la ciutat, lamenten, s'omplen de turistes en arribar el bon temps i els dificulten la mobilitat en transport públic.

La plataforma també s'ha posicionat en contra de la legalització d'aquest habitatges per part del hovern d'Ada Colau 

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid