Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
En defensa del territori
La plataforma «No ens Vendreu la Moto» farà un recorregut en bicicleta fins al 'paddock' del Circuit
20/05/2016 Territori
La plataforma «No ens Vendreu la Moto» va anunciar durant el passat cap de setmana un recorregut en bicicletada sobre el BCN World del Motor el diumenge 5 de juny. L'acte, que s'espera que tingui un to alegre i festiu, començarà a les 12 h. a la plaça de la Porxada de Granollers.
El recorregut sortirà de Granollers i passarà per Palou i Can Cabanyes. Després es preveu arribar a la recta principal del Circuit on es farà una volta a les instal·lacions per finalitzar al paddock amb l'objectiu de saludar a les autoritats presents i lliurar les reivindicacions de la plataforma.
L'objectiu de l'activitat és mostrar als participants diferents sectors afectats pel BCN World del Motor que es troben pels voltants del Circuit. Alhora, també visibilitzar a nivell nacional i internacional la problemàtica sobre un macroprojecte que pot tenir greus conseqüències per al territori a nivell social, econòmic, mediambiental, urbanístic i per a la salut.
La plataforma ja va camí del suport de 50 col·lectius i 800 adhesions individuals al seu manifest, un dels darrers les JERC a nivell nacional. Durant aquest darrer cap de setmana, coincidint amb el Gran Premi de Fórmula 1, la plataforma va penjar diferents pancartes als ponts de diversos accessos del Circuit amb el lema "Stop PDU".

També durant la jornada representants dels diferents col·lectius de la plataforma van visitar "in situ" els terrenys de Can Ninou que el circuit utilitza habitualment com a aparcament i acampada durant els grans premis. D'aquesta manera es volia comprovar les agressions que tindrà el "sòl no urbanitzable" situat a la banda nord-est a tocar de la ciutat de Granollers, on el PDU preveu traslladar aquesta activitat d'aparcament i acampada de manera encara més continuada a l'ombra d'un parc temàtic i un polígon comercial, a més del traslladar-hi els circuits de motocross, trial i ral·lis. Es tracta d'uns terrenys d'elevat valor paisatgístic i contemplats al Pla de Protecció del Patrimoni Natural de Granollers.

Valora
Rànquings
  1. Alhora i la CUP
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. Sant Jordi era guerrer...
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  8. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  9. «Saps què? Que llegint aquest tros de diari...»
  10. La FAVB diu no a la Fórmula 1 al passeig de Gràcia
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid