Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
LLENGUA
L'STEI-i denuncia l'incompliment del Reglament de Normalització Lingüística de Palma
28/05/2016 Política
Francesc Ramis, Secretari de Moviments Socials de l'STEI-i, ha registrat, en nom del sindicat, una carta per exigir a l’Ajuntament de Palma el compliment del Reglament de Normalització Lingüística.

La carta dirigida a Eva Frade, regidora de participació ciutadana i coordinació territorial de l'Ajuntament de Palma, explica que s'ha rebut al sindicat una convocatòria que no respecta el reglament de normalització lingüística del propi ajuntament.

La carta indica que «des de l'STEI-Intersindical li volem fer arribar la nostra protesta per aquest incompliment del Reglament de Normalització Lingüística de l'Ajuntament de Palma i que com a sindicat que té, entre altres objectius, la reivindicació i expansió de la llengua catalana com a element essencial de la millora de la classe treballadora i de la cohesió social, estarem vigilants del compliment de l'esmentat reglament.»

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid