Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Pensions
Concentració de la Marea Pensionista contra la politització de la justícia
09/05/2016 Política

La Marea Pensionista ha convocat una concentració dels seus seguidors i afiliats, així com de tots els ciutadans i ciutadanes que ens vulguin acompanyar, demà 10 de maig als 10:30 hores davant de la seu del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (passeig Lluís Companys 14), en la qual es llegirà un manifest i en la qual tractarem de fer arribar als jutges "el nostre cabreig" contra la politització de la justícia.

Cal recordar que el 30 de novembre de 2012 el Govern del PP va decidir la congelació de les pensions després d'estar durant tota la campanya electoral i tot aquest any dient que no les tocaria. Com a conseqüència d'aquesta decisió, els pensionistes perden 1,9% de poder adquisitiu, i l'oposició en bloc interposa un recurs davant el Tribunal Constitucional.

Al març de 2014 aquest tribunal, clarament polititzat, emet una sentència favorable a la tesi del Govern, però encara així es produeixen quatre vots particulars que adverteixen de la gravetat d'aquesta sentència i de les gravíssimes conseqüències de futur que es deriven d'ella.

Encara que diversos jutjats de primera instància d'Euskadi, Castella i Lleó i Catalunya han donat la raó als pensionistes, en arribar els recursos als Tribunals Superiors de Justícia es produeixen miméticamente sentències contràries als seus interessos.

La Marea Pensionista considera que les altes instàncies de la judicatura estan clarament polititzades i per tant emeten sentències polítiques, seguint les directrius dels polítics que els nomenen.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid