Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
habitatge
L’ANC defensa l’aplicació de l’ILP d’habitatge

El Govern de l’Estat amenaça de recórrer la llei 24/2015 impulsada per la ciutadania i aprovada per unanimitat al Parlament

21/04/2016 Drets i Llibertats
L’Assemblea Nacional Catalana (ANC) considera que la llei 24/2015 aprovada per unanimitat al Parlament de Catalunya i fruit d’una Iniciativa Legislativa Popular promoguda per diverses entitats (PAH, l'APE i l'Observatori DESC) és un exemple de la màxima expressió de la sobirania dels ciutadans de Catalunya.

A més, donat que les matèries que regula (accés a l’habitatge i pobresa energètica) són d’una sensibilitat extrema i afecten les necessitats més bàsiques de moltes famílies, defensem la seva validesa, vigor i necessitat, alhora que demanem fermesa al Parlament i al Govern per a desplegar-la.

Per les mateixes raons, denunciem l’actuació del Tribunal Constitucional que, amb la suspensió del Decret 6/2013 de pobresa energètica, ja va demostrar que menysté la sobirania del Parlament i dels ciutadans de Catalunya, alhora que ignora les necessitats més bàsiques de la població necessitada.

L’ANC es posiciona al costat del Parlament, de les entitats promotores de la ILP i de tots aquells ciutadans que en el ple i lliure exercici de la seva sobirania han defensat la seva aprovació, així com d’aquelles famílies que pateixen les conseqüències dels talls d’energia i de les limitacions d’accés a l’habitatge, tal com ja va fer durant la campanya de recollida de signatures per promoure l’ILP contra l’emergència habitacional.

Oferim el nostre suport i la nostra adhesió a totes les campanyes i mobilitzacions que s’organitzin en aquest sentit per part de l’Observatori DESC, de la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca de Catalunya (PAH) i de les entitats veïnals, socials i ecologistes de l’Aliança Contra la Pobresa Energètica.

Valora
Rànquings
  1. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  2. Sant Jordi era guerrer...
  3. Alhora i la CUP
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  8. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  9. «Saps què? Que llegint aquest tros de diari...»
  10. La FAVB diu no a la Fórmula 1 al passeig de Gràcia
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid