Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Habitatge
Els ocupanst de l'edifici del Bloc-Salt oposaran resistència davant l'ordre de desallotjament

La PAH Girona-Salt assegura que a l'edifici hi viuen 21 adults i 25 nens que no tenen enlloc més on anar. "Si els fan fora, es quedaran al carrer"

17/03/2016 Drets i Llibertats

El Jutjat d'instrucció número 3 de Girona ha dictat una nova ordre de desallotjament del Bloc-Salt i els Mossos d'Esquadra es van personar aquest dimecres per a lliurar a les 14 famílies que hi viuen la comunicació del Jutjat. Els hi donaven als ocupants fins aquest dijous a les deu del matí per marxar voluntàriament. Sinó, els Mossos d'Esquadra tenen ordre d'executar el desallotjament. 

Els activistes s'han organitzat per a la resistència passiva en cas que els Mossos d'Esquadra vagin a l'edifici a executar el desallotjament.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid