Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Habitatge
Commemoració del 3r aniversari del primer alliberament del bloc de Salt

Tot i que aquest vespre hi ha una reunió de la PAH amb representants de l'Ajuntament davant l'amenaça de desallotjament, demà hi ha convocada una roda de premsa per explicar-ho tot plegat.

21/03/2016 Drets i Llibertats

Demà es compleixen tres anys del primer alliberament del Bloc-Salt, coincidint amb aquest esdeveniment i la problemàtica sorgida aquests dies sobre el possible desallotjament, hi ha convocada una roda de premsa.

Cal recordar, que durant els darrers dies, la PAH GIRONA SALT ha viscut una frenètica activitat que té per objectiu aturar el desallotjament del BLOC-SALT, on hi viuen 14 famílies (25 menors i 21 adultes).

"Volem explicar-vos què hem fet, què ha passat i la relació que tenim amb les administracions i amb la SAREB. De fet, aquest vespre s'ha programat una reunió amb representants de l'Ajuntament de Salt", han apuntat i per aquesta raó ens emplacen a la rada de premsa de demà.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid