CUBA
Barack Obama arriba a Cuba en una visita històrica

El president dels Estats Units , Barack Obama , va arribar el diumenge a la tarda a Cuba en el marc d'una històrica visita per recompondre les relacions congelades entre els dos països després de gairebé seixanta anys.

22/03/2016 Internacional
L'Air Force One, l'avió presidencial nord-americana on Obama va viatjar acompanyat de la seva dona Michelle, les seves filles Malia i Sasha i la seva sogra Marian Robinson, va aterrar en l'Aeroport Internacional de l'Havana sobre les 16.29 hora local ( 20.29 GMT ).

Obama va ser rebut pel ministre de Relacions Exteriors cubà, Bruno Rodríguez, membres de la Cancelleria de l'illa i funcionaris de l'Ambaixada dels Estats Units. La pluja va acompanyar l'arribada d'Obama i la seva família a l'illa, per la qual cosa van haver de baixar les escaletes de l' avió amb paraigües negres.

A pocs minuts d'aterrar, un missatge del compte de Twitter del president Barack Obama dirigint-se als ciutadans cubans deia "Què bola Cuba ?", Una expressió col·loquial cubana per preguntar "Com està Cuba ? " I va continuar : "Acabo d'aterrar i espero reunir-me i escoltar la gent cubana de forma directa".