Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Refugiats
L'Espai Pais Valencià Barcelona promou la Campanya en defensa dels drets dels refugiats

Del 3 de març fins el 9 d'abril 

21/02/2016 Drets i Llibertats

L'Espai Pais Valencià Barcelona promou la Campanya en defensa dels drets dels refugiats amb diverses activitats que es desenvoluparan entre el 3 de març i 9 d'abril sota L'esperit del Stanbrook.

L'objectiu és el de reivindicar el Dret Internacional que assisteix a les persones refugiades, i promoure la seua acollida en la societat catalana. "Al seu torn, és una oportunitat per a conèixer la història contemporània del poble valencià, en concret, el drama dels valencians que travessaren la Mediterrània, camí cap al Sud, per les mateixes causes que hui dia els sirians travessen el mar Egeu, camí cap al Nord.

Connectem, d'aquesta manera, el nostre passat valencià amb les tragèdies humanitàries de l'actualitat més punyent; connectem l'experiència que ens aporta la Memòria Històrica per fer un exercici d'empatia col·lectiva amb les persones refugiades".

Programa:

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid