Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Malbaratament de diners públics
La CUP-PC Balaguer regala els 2 lots de Nadal dels seus regidors a la PAH

Amb aquest acte es pretén reivindicar una vegada més la necessitat d’eradicar els privilegis de regidors i càrrecs electes així com l’ús indegut dels recursos públics.

 

30/12/2015 Política

El grup municipal Cup-Procés Constituent de Balaguer, ha decidit cedir els lots de Nadal rebuts el 23 de desembre pels dos regidors a la PAH del municipi. Amb aquesta acció l’agrupació municipal cerca per una banda evidenciar un cop més el malbaratament de recursos públics en aquest cas oferint lots de Nadal als regidors de la nostra ciutat i per altra manifestar el manifest malestar davant la concessió de privilegis a càrrecs electes.

En aquest sentit, considera que la despesa dels lots de Nadal dels regidors és totalment prescindible; actualment i davant la situació de pobresa i/o d’exclusió social de molts dels nostres veïns i veïnes és aberrant destinar recursos públics a pagar lots de Nadals. Aquesta partida per escassa que sigui, hagués pogut anar perfectament destinada a ajudes socials atès que les mateixes són totalment insuficients.

Per altra banda aquesta donació, s’emmarca una vegada més en les actuacions de la nostra candidatura dirigides a denunciar tots aquells privilegis que disposen els càrrecs electes en virtut de la representació que ostenten. D’aquesta manera de la mateixa forma que els dos regidors van renunciar a l‘assistència als sopars de la fira medieval i la festa major en aquesta ocasió la candidatura ha optar per cedir els lots de Nadal obtinguts pels càrrecs electes a la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca.

Cal entendre la política i més en clau municipal com una eina per ajudar als balaguerins i balaguerines, i que en cap cas pot anar dirigida a l’obtenció de beneficis personals o privats. En aquest sentit i d’acord amb la idiosincràsia de l’agrupació CUP - Procés Constituent, seguirà denunciant públicament totes aquelles accions per part de l’equip de govern que vagin dirigides a oferir avantatges i/o privilegis als càrrecs electes i hi renunciarà de forma taxativa.

Valora
Rànquings
  1. Alhora i la CUP
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. Sant Jordi era guerrer...
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  8. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  9. «Saps què? Que llegint aquest tros de diari...»
  10. La FAVB diu no a la Fórmula 1 al passeig de Gràcia
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid