Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
lluita institucional
La Crida per Granollers-CUP presenta un recurs contra les contractacions a dit d'alts càrrecs de l'Ajuntament
01/11/2015 Política

La Crida per Granollers-CUP ha presentat un recurs  contra els acords del Ple de 29 de setembre en el que es va aprovar la modificació de la plantilla i la relació de llocs de treball de l'Ajuntament. Considerem que l'acord pel qual es suprimien els llocs de treball de Coordinador tècnic de centres cívics, el lloc de treball de Cap de l’OAC i el lloc de treball de Cap de Servei d’Organització i Logística, tots ells assignats a personal eventual de confiança; i s'assignava a les mateixes persones també per lliure designació, els llocs de treball de nova creació de Cap de Servei de cultura i joventut, Cap de Servei d’Organització i Serveis Tecnològics, Tècnica mitjana de Logística i es creava a l'hora una nova plaça de lliure designació de Tècnic/a d’Assessorament Jurídic, no és ajustada a Dret i pretén esquivar l'aplicació de la normativa administrativa que obligaria a aplicar els criteris de mèrit i capacitat per a la provisió d'aquestes places.

La formació entén que les places de nova creació tenen per funció realitzar tasques de gestió i de direcció d'àrees i departaments concrets, i per tant són places que no poden ser cobertes per personal eventual doncs a aquest només se li poden encomanar funcions relacionades amb l'assessorament especial i de col·laboració immediata de l'Alcaldia.

Per aquest motiu ha sol·licitat a l'Ajuntament, a través d'un recurs de reposició, que sigui revocat l'acord pel qual s'acorda la modificació de la plantilla, i en concret la part de l'acord que fixa com a llocs de treball a proveir per personal eventual els de Cap de Servei de cultura i joventut, el de Cap de Servei d’Organització i Serveis Tecnològics, el de Tècnica mitjana de Logística i el de Tècnic/a d’Assessorament Jurídic.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid