Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Espanyolisme
L'Estat espanyol convida els funcionaris de les terres de Ponent a jurar bandera a Talarn
23/10/2015 Política

La delegació del govern espanyol a Lleida ha convidat els funcionaris de l'Estat a jurar bandera aquest dissabte en una acte que tindrà lloc a la caserna de Talarn. L'Acadèmia General Bàsica situada al Pallars Jussà celebra demà la jura de bandera dels suboficials que es troben en aquest centre militar espanyol, segons informa Racó Català

Segons la delegació espanyola, s'ha enviat una carta informativa als funcionaris per convidar-los a aquest esdeveniment. Es conta que han rebut aquesta informació prop de 1.700 treballadors públics de l'Administració espanyola. 

Cal dir que aquesta no és la primera vegada que es convida treballadors públics a participar a l'acte de jura de bandera. El passat mes de setembre, la direcció de RTVE també va enviar un comunicat als seus treballadors perquè assisteixin a l'esdeveniment que tindrà lloc el proper 31 d'octubre a la caserna de Pozuelo de Alarcón.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid