Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
27S
Quim Arrufat i la candidata Eulàlia Reguant visiten Parets i Les Franqueses a bord d'una furgoneta

La referència a la furgoneta lliga amb el vídeo de campanya «Anaven lents perquè anaven lluny» publicat aquest dijous i que ha esdevingut viral a les xarxes socials.

18/09/2015 Política
La CUP-Crida Constituent ha engegat una iniciativa d'última hora en la qual els principals persones candidates de la CUP-Crida Constituent i els diputats i diputada recorreran diferents municipis a bord d'una furgoneta de campanya. Als municipis escollits on s'ubicarà la furgoneta s'instal·larà un punt d'informació a llarg d'unes dues hores.

En aquesta primera etapa a la comarca,la caravana electoral visitarà aquest divendres 18 Parets del Vallès a partir de les 12 del matí (Plaça de la Vila o Av. Catalunya/Monistrol) i el poble de Corró d'Avall de Les Franqueses del Vallès (Rambla de la Carretera de Ribes/Plaça Gaudí). Les dues persones que visitaran el municipi en aquesta etapa són Eulàlia Reguant (número 6 per Barcelona) i el diputat al Parlament Quim Arrufat.

També és previst que durant la setmana vinent dues caravanes electorals més visitin la comarca, probablement amb altres candidates i diputades de la CUP-CC. Aquestes visites seran el dimarts 22 i el dimecres 23 i inclouran els municipis de Montornès, Montmeló, la Llagosta, La Roca del Vallès i Canovelles.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid