Països Catalans
Tot a punt per l'Aplec del Pi de les Tres Branques 2015

Fa pocs dies que s'han enllestit els treballs de reconstrucció de la branca mutilada el 13 de maig del 2014 del Pi Vell de les Tres Branques. Tot i així, el Pi jove, situat a uns centenar de metres manté una de les  branques mig serrada. Un nou atemptat al símbol.

16/07/2015 Política

Aquest diumenge es celebrarà l'Aplec del Pi de les Tres Branques a l'esplanada de Campllong al terme municipal de Castellar del Riu (Berguedà).

Enguany hi haurà parlaments d'Adelais de Pedrolo, directora de la Fundació Manuel de Pedrolo; Agustí Ventura, filòleg, historiador, cronista oficial de Xàtiva; Biel Majoral,  filòleg i professor de la Universitat de les Illes, músic i cantant; Daniela Grau, professora d’alemany i de català d’institut i a la Universitat de Perpinyà i Pepa Nogués,professora d’institut de la Franja de Ponent. A continuació hi hauran els tradicionals parlaments de l'Esquerra Independentista al Pi Jove. (Veure el programa complet).

Fa pocs dies que s'han enllestit els treballs de reconstrucció de la branca mutilada el 13 de maig del 2014 del Pi Vell de les Tres Branques. El cost de refer la branca és de 35.000 euros i el paguen a parts iguals la Generalitat i la Diputació de Barcelona.

Pràcticament un any després de la mutilació del Pi de les Tres Branques, el passat el passat 12 de juny van trobar una de les branques del Pi Jove serrat.