Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
llibertat d'Expressió
Eliminada una pàgina independentista a Facebook

La pàgina es deia "Independència per Catalunya ja!" i tenia més de 19.000 m'agrades i gairebé s'han recollit 500 signatures en poques hores a la petició a la xarxa

29/07/2015 Drets i Llibertats

Durant el dia d'avui la pàgina “Independència per Catalunya ja!” ha estat eliminada de la xarxa social sense previ avís. Segons ha pogut saber des del digital Catalunya Lliure, els administradors no han rebut cap correu ni cap avís de l’eliminació de la pàgina. La sorpresa se l’han endut avui al migdia, quan han intentat accedir, sense resultat.

"Facebook ha tingut durant anys una gran polèmica sobre les denúncies a pàgines al seu web". Tot i això aquesta pàgina era de caire independentista però no difonia cap tipus d’informació il·legal. La pàgina podria haver estat víctima d’usuaris espanyols que l’haurien pogut denunciar a la vegada per, suposadament, infringir les normes de Facebook, tot i que aquest seria un motiu fals. També hi ha una altra hipòtesi en joc, i és la Llei Mordassa vigent a l’Estat espanyol i a Catalunya des de principi de mes per imposició.

Ara bé, cap de les hipòtesis contemplen el fet que la pàgina hagi estat eliminada sense previ avís ni que cap dels administradors, segons ens han informat, hagin rebut cap correu.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2019 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid