Municipals 2015
La CUP multiplica per 4 el nombre de regidors i triplica els vots assolits ara fa 4 anys

Entra a Barcelona amb 3 regidors i assoleix majories absolutes on ara governaven, Celrà, Viladamat i Navàs. Nombre de regidores i regidors que la CUP ha obtingut municipi a municipi. (Hi ha una nova versió, ja que s'han detectat algunes errades, penseu que són dades provisionals i una primera aproximació)

25/05/2015 Política

La CUP ha obtingut vora de 400 regidors i més de 200.000 vots. Ha entrat per primera vegada a l'Ajuntament de Barcelona amb 3 regidors, també ho ha fet a Lleida i Tarragona amb 2. A l'Ajuntament de Girona ha sumat un de nou en relació a les municipals de 4 anys i se situa en 4 regidors i com 3a força.

També per primera vagada, la formació ha aconseguit representació a municipis del País Valencià, concretament a Pedreguer (Marina Alta) amb dos regidors i Burjassot (Horta Nord) amb 1.

Ha assolit entrar en les 31 capitals de comarca on s'havia presentat. Així com com majories absolutes en ajuntaments ara governaven -Celrà, Viladamat i Navàs-, han guanyat a Capellades o Berga, Ripollet i són segona força a Reus, Badalona, Sant Cugat, Cardedeu i Cerdanyola. 

Com s'ha dit en campanya, i ha recordat David Fernàndez, és el resultat d'una tasca de formigueta i picar de pedra, d'una manera discreta, però mantenint la coherència.