Municipals 2015
IPS-CUP a Salt fa una presentació innovadora del seu projecte col·lectiu

Presenta una candidatura formada per persones actives i implicades en el teixit associatiu saltenc

18/04/2015 Política

L'auditori de l'Ateneu Popular de la Coma Cros s'ha transformat aquest dijous en un càlid escenari de presentació de la candidatura d'Independents per Salt-CUP a les properes eleccions municipals. Els seus 27 integrants han explicat els eixos que defineixen el seu programa.

Independents per Salt–Candidatura d’Unitat Popular (IPS–CUP) ha presentat aquest dijous 16 d’abril a l’Auditori de la Coma-Cros els integrants de la candidatura a les eleccions municipals de Salt.

IPS-CUP presenta una candidatura formada per persones actives i implicades en el teixit associatiu saltenc. IPS-CUP és caracteritza precisament per la combinació de la tasca política institucional i la feina al carrer dels seus integrants: no esperar a governar per aplicar el projecte de poble que vol, sinó que l’empeny per ja des de la base.

Actualment IPS-CUP compta amb dos regidors a l’Ajuntament de Salt, Ferran Burch i Eva Rigau, que repeteixen al capdavant de la llista. La seva feina en aquesta darrera legislatura ha estat fomentar una política municipal feta pel poble i des del poble, atenent a un ordre de prioritats específic que aborda les principals necessitats i reptes de Salt, rebutjant la idea del creixement urbanístic especulatiu.

IPS-CUP planteja un canvi, una superació del model que ha caracteritzat Salt amb darrers governs; un canvi de model que es defineix com a un "Projecte Polític", un projecte basat en quatre eixos: Participació, persones, territori, compromís polític