Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Refugiats
Crida Premianenca demana al Ple que reclami una solució definitiva a les contínues morts a la Mediterrània
22/04/2015 Política

El grup municipal de Crida Premianenca ha decidit presentar avui una moció d’urgència al Ple on es demana un posicionament clar de l’Ajuntament davant les horroroses notícies de nous naufragis a la Mediterrània de persones que intentaven arribar a les costes d’Europa a la recerca d’una vida millor. (Aquí podeu descarregar-vos el text de la moció)

Davant d’aquests fets Crida Premianenca considera completament necessari que hi hagi una gran mostra de solidaritat des dels Ajuntaments dels municipis de la costa mediterrània i per aquest motiu demana declarar –simbòlicament‐ Premià de Mar, poble acollidor d’immigració i poble solidari amb els demés pobles de la mediterrània que presencien tragèdies humanes fruit de processos migratoris. També s’insta a les institucions comunitàries a cercar solucions definitives als naufragis constants que viuen les nostres costes.

I finalment es demana fer arribar aquests acords al Comune Di Lampedusa e Linosa, als municipis costaners del Maresme convidant‐los a presentar aquesta moció, al Parlament  i a la Unió Europea. 

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid