Municipals 2015
Presentació del programa de la CUP Capgirem Barcelona

"Hem dit i repetit que volem capgirar Barcelona i això no és només un eslògan al vent. Capgirarem Barcelona perquè tenim una proposta per fer-ho"

26/03/2015 Política

El Mirador d’Horta, aplegarà aquest dissabte la presentació  del programa polític de la CUP Capgirem Barcelona en un acte públic amb intervencions musicals i parlaments, on s'exposarà els principals eixos del programa de la candidatura per a eleccions a l’Ajuntament de Barcelona. Un programa elaborat amb més d’un any de feina dels grups de treball i amb la participació de centenars de persones. 

L'acte, que començarà a les l7h., comptarà amb participació de les caps de llista de la formació, Maria José Lecha i Maria Rovira i el diputat de la CUP al Parlament, David Fernández. Presentaran l'acte, l'activista veïnal i feminista, ex-presidenta de la FAVB, Eva Fernández i el cap de llista de la CUP-Alternativa per Barcelona l’any 2011.

Tot just fa un mes, que a la IV Trobada Popular Municipalista es van presentar públicament la llista electoral de la CUP Capgirem Barcelona. Una candidatura rupturista a l'Ajuntament de Barcelona que compta amb el suport de col·lectius i moviments implicats en lluites veïnals. La formació afirma que Capgirem Barcelona "no és només un eslògan al vent. Capgirarem Barcelona perquè tenim una proposta per fer-ho".