Història
I Congrés Nacional d’Història a València
12/01/2015 Història
Els propers dies 18, 19 i 20 de febrer es celebrarà, a la Facultat de Geografia i Història de la Universitat de València, el I Congrés Nacional d’Història. Aquesta activitat naix de la necessitat de complementar i enriquir els coneixements adquirits en el programa d’estudis universitaris.

El congrés tractarà al voltant del període històric de la transició per reobrir el debat al voltant d'una etapa amb una forta influència sobre la nostra actualitat, construïda sobre uns fonaments, com a poc, qüestionables. Mitjançant la col·laboració de doctorands, catedràtics d’història o sociologia, polítics contemporanis al període o militants d’organitzacions relacionades i amb la col·laboració de l'equip deganal de la Facultat i l'Assemblea de Representants (ADR), tractarem de donar veu a les memòries oblidades, les visions condemnades al silenci i de desmuntar els mites que s’han plantejat al voltant de la transició.

Aquesta iniciativa naix com una activitat més per fomentar un projecte ampli del Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans: oferir una educació alternativa, que complete, amplie i qüestione els coneixements cursats en els graus. Així, veiem necessari potenciar espais d’educació crítica, dels estudiants i per als estudiants, en la nostra llengua, on la història de les dones no s’amaga i on totes les opinions tenen cabuda.

L’assistència a totes les activitats, debats i ponències és gratuïta
La inscripció serà solament necessària per a aquelles que vulguen obtindre el certificat d’assistència
10€ (certificat d’assistència)
30€ (inscripció + certificat + àpats [no allotjament])
45€ (certificat d’assistència + allotjament + menjar) Places limitades!

Les iinscripcions estan obertes fins el 15 de febrer a través del correu electrònic (congreshistoria.sepc@gmail.com).