CUP GIRONA
La CUP demana explicacions per la segona inundació de l’estació de Girona en dos mesos i torna a reclamar accions legals

La formació considera “intolerables” les deficiències de l’estació i la mala gestió del projecte d’Alta Velocitat a la ciutat

01/12/2014 Política
La CUP de Girona ha demanat explicacions a les administracions responsables per la segona inundació i suspensió del servei d’Alta Velocitat de Girona en dos mesos. La formació ha reclamat una nova reunió urgent amb ADIF i el Ministeri de Foment espanyol, i ha tornat a posar sobre la taula la necessitat d’emprendre accions legals per les deficiències de l’estació.

La CUP ha recordat que la problemàtica de l’estació se suma al cúmul d’incompliments i perjudicis que ha patit la ciutat i especialment el barri de Sant Narcís com a conseqüència de les obres del TAV. En aquest sentit, la formació ha tornat a reclamar que es fixi amb urgència la data exacta del ple monogràfic sobre les obres previst des de fa gairebé un any i mig, i que s’atenguin les demandes de veïns i comerciants afectats.

Reforçar la neteja viària

Finalment la CUP ha demanat que es reforci amb més recursos el servei de neteja viària en alguns punts crítics, especialment amb relació a les fulles que els darrers dies han caigut arreu de la ciutat. La formació ha advertit dels problemes de seguretat viària per a vianants i ciclistes que provoca la concentració de fulles en determinades zones, i ha destacat que l’embús dels embornals produït arran de les pluges s’hauria pogut minimitzar si s’haguessin reforçat les tasques de neteja viària tenint en compte les previsions.