9-N
La CUP Sitges vol que la jornada del 9-N sigui tot un èxit de participació i mobilització democràtica.

El dissabte 8 i el diumenge 9 de novembre la CUP-Sitges, conjuntament amb la resta de l'Esquerra Independentista del municipi, serà al carrer cridant a la participació i fent tot el possible per resoldre dubtes i ajudar a tothom qui ho necessiti.

05/11/2014 Política

Les activitats de la CUP Sitges començaran el dissabte al matí i migdia amb una paradeta informativa al Cap de la Vila on tothom qui s'hi acosti podrà saber quin és el seu col·legi electoral i la seva mesa i disposarà de paperetes de votació. Quan toquin les dues de la tarda es sumaran als actes festius que organitza l'Ateneu Popular amb un dinar popular i el concert de Rumb al Bar.


Diumenge 9 de novembre a les 8 del matí continuaran amb la mobilització ajudant a garantir la formació de les meses als instituts, fent un seguiment electoral des de l'Ateneu i ajudant i resolent dubtes d'última hora.
És per això que volen recordar la següent informació:

- Els dos locals de votació al municipi de Sitges son els instituts públics Joan Ramon Benaprès (Camí de la Fita s/n) i Vinyet (Carrer Mestre Manel Torrens Girona 2-6).

- Els nuclis de Garraf i Les Botigues també tenen assignats aquests centres.

- Els trens de Rodalies de Catalunya circularan durant tot el dia des de Les Botigues fins a Sitges, passant per Garraf. Els trens faran parada cada mitja hora a +10 i a +40 minuts a Les Botigues i a +14 i a +44 minuts a Garraf.

- La línia 1 del bus urbà passa per l'Institut Joan Ramon Benaprès i la línia 2 per l'Institut Vinyet i totes dues tenen parada a la Plaça Eduard Maristany (Estació de trens).

- Per aquella gent amb mobilitat reduïda o que per qualsevol altre motiu no pot desplaçar-se fins al seu col•legi electoral amb facilitat, des de la CUP posen a disposició transport particular. Les persones interessades poden trucar al telèfon 600726151 o escriure a sitges@cup.cat.