9N
2a nit de cassolades i torna a caure el web del TC

En alguns indrets els ciutadans han sortit dels bars on veien el partit de l'Ajax-Barça per sumar-se a la cassolada

06/11/2014 Política

Nombroses persones han sortit als balcons i al carrer per segona nit consecutiva en diverses poblacions de Catalunya a favor de la consulta 9N i en contra de la suspensió decretada pel Tribunal Constitucional espanyol (TC). Més que ahir tan nombre de ciutadans com en localitats.

En diversos barris de Barcelona, com els de Gràcia, Sants, Sant Gervasi, Sarrià, Les Corts, Nou Barris i Poblenou, han estat nombrosos els veïns que han tret el cap a les seves balconades per fer sonar les casseroles. Així com en diverses poblacions del Principat, indrets com Gramenet i Badalona.

La primera cassolada, convocada a través de les xarxes socials amb les etiquetes #cassolada i #cassolada9N, es va realitzar dimarts a la mateixa hora, a les deu de la nit, en protesta per la suspensió decretada dels preparatius del procés participatiu del 9N.

Diverses plataformes i partits com la CUP s'han sumat a la proposta i han cridat a la participació a través de les xarxes socials, on han manifestat el seu desig de la protesta continuï fins al 9 de novembre.

Colapsen de nou el web del TC

Per segona vegada, l'entrada en massa de milers d'usuaris a la web del Tribunal Constitucional espanyol ha provocat el col·lapse de l'accés a aquesta. La protesta responia al veto d'aquest tribunal al nou 9N