9-N
El Col·lectiu Drassanes amb la unitat d'acció

El Col·lectiu Drassanes crida a continuar mantenint la fermesa i claredat en els objectius: “el 9N passi el que passi votarem i enfilarem el procés cap a la República Catalana Independent”

04/10/2014 Política
El Col·lectiu Drassanes ha emès un comunicat on es congratulen “del compromís de mantenir el rumb traçat el 12 de desembre passat i d'arribar fins el 9 de novembre. I garantir que els catalans i catalanes puguem votar sobre la independència. Per tant, remarquem l'acatament dels partits polítics i institucions al mandat popular.” i manifesten que “l'única via que veiem possible és que el referèndum sigui organitzat tal com està previst, a partir del decret signat dissabte passat i no sortir-se'n d' aquest guió, que és el que reclama més d'un 80% de la població.”.

El Col·lectiu Drassanes és un grup d’opinió i d’incidència política i civil format per persones de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC), persones independents i d’altres pertanyents a altres entitats sobiranistes. Manifesta que està "obert a la participació de totes les persones interessades a treballar de manera reflexiva, positiva i activa per l’assoliment de la independència i la plena sobirania de la nació catalana, en un marc de democràcia participativa que tingui cura de redactar una nova Constitució que garanteixi el just i ple exercici dels drets personals i col•lectius que són propis de les societats progressistes més avançades".