Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
1987- Explosiu contra el repetidor de TVE a Monistrol de Montserrat

Un artefacte de Terra Lliure explota en un repetidor de TVE a Monistrol de Montserrat

12/10/1987
Notícia sobre les accions de Terra Lliure durant la setmana del 12 d'octubre (Diari Avui 15/10/1987) Notícia sobre les accions de Terra Lliure durant la setmana del 12 d'octubre (Diari Avui 15/10/1987)
El 12 d’octubre de 1987 es produeix una acció de Terra Lliure amb explosius contra les instal·lacions d’un repetidor de TVE a Monistrol de Montserrat (Bages). Aquella mateixa setmana hi va haver dues accions més, una a València i l’altra a Barcelona. L’acció de Barcelona va ser contra el consolat dels Estats Units i va ser reivindicada per l’Exèrcit Roig Català d’Alliberament (ERCA), un grup desconegut fins al moment que mesos més tard va matar un militar americà.
Valora
Rànquings
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2018 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid