Forces d'ocupació
Maniobres de militars espanyols, ara al Montseny

Arran ha denunciat que uns trenta soldats espanyols han voltat armats i vestits amb l’uniforme pel Montseny.

27/08/2014 Política

L'organització de joves independentistes Arran del Baix Montseny avui ha denunciat les maniobres de militars espanyols a diferents indrets del massís del Montseny.

Arran, a través de les xarxes socials, han posat de manifest amb fotografies els entrenaments dels militars entre Passavets i el Turó de l'Home.

En un comunicat expliquen que, com a mínim, uns trenta soldats espanyols han voltat armats i vestits amb l’uniforme pel Montseny.

"Intent d’intimidació"

En un escrit, Arran denuncia la presència de militars espanyols i exposa que en el context actual "aquestes maniobres només poden ésser considerades com un intent d’intimidació" pel fet que "A pocs mesos del 9 de novembre i a menys d’un mes de la nostra diada nacional, on recordem la valent resistència dels nostres patriotes envers aquest mateix exèrcit invasor, el fet que l’exèrcit espanyol es passegi impunement per la nostra terra ens recorda la naturalesa d’un estat colpista que fa trenta-dos anys treia els tancs al carrer i fa setanta-vuit s’alçava en armes contra una república cada vegada més popular."