Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
AFGANISTAN
Un cotxe bomba a l'Afganistan provoca 89 morts

Ahir  89 persones van morir i més de 40 van resultar ferides després d'una forta explosió a l'est del país

16/07/2014 Internacional
Un atemptat amb cotxe bomba perpetrat ahir a Paktika, regió afganesa situada a l'est del país, va deixar un saldo de 89 persones mortes i més de 40 ferits, a més de quantiosos danys a la zona. Segons el Ministeri de l'Interior l'artefacte va explotar en un concorregut mercat i fins al moment, cap grup ha reivindicat l'autoria de l'atac.

Mohammad Reza Kharoti, el cap de l'administració del districte Urgun de la província de Paktika, va dir als mitjans de comunicació que el vehicle ple d'explosius va esclatar molt a prop d'una mesquita. Totes les víctimes mortals són civils. L'elevat nombre de morts i ferits es deu al fet que en el moment de l'explosió el mercat estava molt concorregut. La província de Paktika es troba a la frontera amb el Pakistan. El districte de Urgun és considerat un dels més estables de Paktika.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid