Globàlium
Es publica la primera part corregida del model filosòfic de Xirinacs

Ja es troben a la xarxa les actualitzacions del model Un model global de la realitat de Xirinacs, títol que va ser publicat en paper el 2007 i actualment es troba exhaurit

23/07/2014 Notícies
Xirinacs: per a Sant Jordi 2014: Un model global de la realitat Xirinacs: per a Sant Jordi 2014: Un model global de la realitat

La Fundació Randa ha anunciat que ja s'han penjat les actualitzacions del model Un model global de la realitat. Es tracta de la segona edició (en format electrònic) d'abril 2014 i la segona revisió i correcció de detalls de juny de 2014 del model.

Aquest títol va ser publicat en paper el 2007 i actualment es troba exhaurit. El llibre, de 165 pàgines, ha estat elaborat per l'Equip d’investigació Globàlium/Fundació Randa–Lluís M. Xirinacs. El passat mes d'abril es va fer públic l'accés a aquest llibre electrònic, que ara ha estat actualitzat i revisat.

L'Equip d'investigació Globàlium, iniciat pel mateix Xirinacs, ha explicat que continua treballant per poder publicar la segona part, el Model major, al més aviat possible.

GLOBÀLIUM. Un model global de la realitat,  va ser objecte de la tesi doctoral de Lluís Maria Xirinacs i Damians, que va ser exposada a la Facultat de Filosofia de la Universitat de Barcelona el desembre de 1997.  Tal i com s'hi explica, al model global de la realitat "s’hi accedeix primerament per un model menor, una mena d’Ars Brevis lul·liana, i segonament, pel “model major”, una mena d’Ars Magna, també lul·liana."

En aquests enllaços del bloc xirinacs.wordpress.com es pot accedir als documents en format pdf:

Un model global de la realitat. Model menor  (TEXT)

Un model global de la realitat. Model menor (FIGURES)

Un model global de la realitat. Model menor (TEXT i FIGURES)

Un model global de la realitat. Model menor: Versió on line ISSUU

Fes ara la teva aportació i ajuda a fer realitat XIRINACS, el documental