Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
#avuinopaguem
Segon #avuinopaguem a Tortosa

Ahir a la tarda Renfe va suspendre el servei ferroviari a Tortosa durant el segon  #avuinopaguem convocat per La Plataforma Trens Dignes (PTD) i el col·lectiu Jóvens de les Terres de l’Ebre

 

07/04/2014 Res-pública
La Plataforma Trens Dignes (PTD) i el col·lectiu Jóvens de les Terres de l’Ebre valoren de manera molt positiva l’acció de protesta portada a terme aquest diumenge a la tarda (el segon #avuinopaguem com a mostra de rebuig pel servei ferroviari de les Terres de l’Ebre). L’acció va ser secundada per més d’un centenar de persones, entre les que van començar la protesta a Tortosa i les que es van sumar a la resta d’estacions ebrenques a través del següent comboi (ja que el de les 17.25h no va arribar a sortir de l’estació de la capital del Baix Ebre).

Tant l’operadora Renfe com la xarxa de Rodalies de la Generalitat de Catalunya, van decidir uniltateralment anul·lar la sortida del comboi de les 17.25h i suspendre el servei ferroviari a la ciutat de Tortosa: es va comunicar als usuaris que se suspenia tot el trànsit pel que quedava de diumenge.

La Plataforma Trens Dignes ha emès un comunicat on afirma que:

- Que s’ha portat a terme l’acció #avuinopaguem fins al final, fent cas del que l’assamblea d’usuaris organitzada dalt del tren ha decidit fet per majoria un cop s’han sabut les intencions de Renfe i Rodalies de no arrancar si els usuaris no adquirien bitllet. Una mostra més de resistència i valentia.

-  Que continuarà mobilitzant-se amb accions de protesta d’este tipus o d’altres segons crega oportú i que farà de la constància una de les senyes d’identitat de les mobilitzacions per arribar a assolir els objectius fundacionals d’este moviment social.

-  Que espera que els responsables polítics del territori prenguen nota del descontent dels ciutadans, del tracte dispensat per Renfe i Rodalies i actuen en conseqüència i com els hi correspongue en funció del seu càrrec.

-   Que lamenta les molèsties ocasionades als usuaris que han adquirit el pertinent bitllet però que a la vegada manifesta que calen accions de protesta d’este mena per aconseguir les tan reivindicades millores de les que tots ens hem de beneficiar i que mereixem com a territori català.

-  Que reclama la implicació i mostra d’interès d’ambdós organismes, Renfe i Rodalies de la Generalitat, per tindre futures reunions que comporten compromisos ferms i detallats del futur ferroviari a les Terres de l’Ebre i les millores que reivindica i necessita el territori.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2023 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid