Memòria històrica
Commemoració del 75è aniversari de l’exili republicà (1939-2014)

El dissabte 26 d’abril s’organitza aquesta sortida cultural i d’homenatge en el 75è aniversari de l’exili republicà

18/04/2014 Història
Commemoració del 75è aniversari de l'exili republicà, 1939-2014 Commemoració del 75è aniversari de l'exili republicà, 1939-2014
Setanta-cinc anys després de la desfeta davant l'exèrcit feixista, el Memorial Democràtic i el Museu Memorial de l’Exili, amb la col·laboració de la revista Sàpiens i del Memorial del Camp de Ribesaltes, han organitzat  un acte commemoratiu d’aquells fets tan transcendents per al nostre país. Aquest acte vol ser alhora un homenatge a totes les persones que van viure aquelles circumstàncies dramàtiques.

L’acte commemoratiu del 75è aniversari de l’exili republicà aplega un seguit de conferències sobre la fi de la Guerra Civil i l’exili que es complementen amb una visita guiada a l’exposició permanent del Museu Memorial de l’Exili i una visita comentada, amb la participació de testimonis, al camp d’internament de Ribesaltes.

Les Inscripció són gratuïtes, però s'ha anunciat que les places són limitades. (Amb servei gratuït d’autobús Barcelona-Girona MUME-Ribesaltes i tornada).