Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Bicicletada
4a edició de la Bicicletada per les Terres de l’Ebre
09/04/2014 Territori
4a edició de la Bicicletada per les Terres de l?Ebre i el Sénia 4a edició de la Bicicletada per les Terres de l?Ebre i el Sénia

El col·lectiu Jóvens de les Terres de l’Ebre realitzarà enguany la 4a edició de la Bicicletadaper les Terres de l’Ebre i el Sénia els dies 17, 18 i 19 d’abril, durant les vacances de Setmana Santa. Amb el lema “Pedalant pel territori: lluita, festa i rebombori!”, aquesta nova edició seguirà l’essència de les bicicletades anteriors: un ambient lúdic festiu amb un marcat caràcter reivindicatiu i la voluntat de donar a conèixer les resistències i alternatives que s’estan teixint arreu de les Terres de l’Ebre i el Sénia.

L’objectiu de Jóvens a l’hora de realitzar la bicicletada és trobar-se i conviure en los diferents col·lectius i entitats que lluiten pels drets socials i la defensa del territori, per posar plantejaments en comú i avançar plegats cap a un futur digne a les nostres terres. Com també, denunciar tots los projectes especulatius que exploten els recursos naturals i l’escassa democràcia en que es duen a terme.eixint arreu de les Terres de l’Ebre i el Sénia.

El recorregut d’aquesta 4a edició variarà una mica, no començarà de la Terra Alta i tindrà com a punts forts el Montsià, l’escenari tant emblemàtic com és el Delta de l’Ebre i poblacions del Sénia. El punt d’inici serà Tortosa, amb parada a Amposta i Alcanar, i el tercer dia es tornarà a fer la celebració final a Ulldecona.

Activitats

Entre les múltiples activitats de cultura popular, xerrades i concerts, destaca la lluita contra el Pla de Conca de l’Ebre com un dels eixos d’aquesta edició i a la qual dedicarem diverses activitats, com la prevista penjada de pancarta gegant al Pont d’Amposta amb la presència de la Plataforma en Defensa de l’Ebre. Una altra activitat, que faran en especial il·lusió, després de l’èxit de l’any passat amb la col·laboració d’aquest col·lectiu i la gran feina que estan duent a terme, serà un cercavila pels pisos buits d’Amposta organitzat per la PAH Terres de l’Ebre. El tercer dia, la Plataforma en Defensa del Sénia també tindrà protagonisme, fent una acció conjunta pel tancament immediat del Castor. I per últim, incorporarem enguany una nova temàtica, des del Pont de l’Olivar remarcarem que el Sénia no és frontera, sinó que és la unió de tot un poble.

Participació i col·laboració

La 4a Bicicletada  compta amb la participació i col·laboració del Casal Popular Panxampla, Dimarts al Llar, la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca Terres de l’Ebre (PAH), Arran el Sénia, l’Associació AMICS d’Ulldecona, CSA Can Vies, la Plataforma en Defensa de l’Ebre (PDE), la Plataforma en defensa de les Terres del Sénia, la CUP d’Ulldeonca, l’Ajuntament d’Amposta, l’Ajuntament d’Alcanar i l’Ajuntament d’Ulldecona.

Valora
Vídeos
bicicletada jovens2014
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2023 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid