Vaga indefinida
Vora un miler de persones es manifesten a Sabadell en suport dels treballdors de Panrico
08/02/2014 Laboral
La vaga a Santa Perpètua de Mogoda es la més llarga de Catalunya La vaga a Santa Perpètua de Mogoda es la més llarga de Catalunya

Prop d’un miler de persones es van sumat a la manifestació per denunciar la situació de la plantilla de Panrico, en vaga des de fa 117 dies, i per reclamar a la direcció i a la Generalitat que faci tot el possible per obrir negociacions. La protesta va començar a la plaça de la Creu Alta uns minuts més tard del previst, passades les set del vespre, i va avançar pels principals carrers del Centre, entre càntics i consignes a favor de la lluita obrera, fins arribar a la plaça Sant Roc. Entre els assistents, a més dels treballadors de Panrico, també hi havia una forta presència del moviment veïnal, així com grups de joves, segons informa Ràdio Sabadell.

La protesta d’aquest vespre pretenia també ser un efecte crida per la concentració convocada divendres que ve davant dels Jutjats de Sabadell (9 h). En aquest cas, la mobilització coincideix amb l’inici del judici per la denúncia de la direcció, demana 5 milions d’euros als convocants de la vaga per danys i perjudicis.