Moviment popular
Treballadors de Panrico i TV3 participaran al proper Ple Alternatiu de Badalona
23/02/2014 Política
Àgora Ciutadana Badalona Les activitats es faran durant tot el dia d'avui a la plaça Trafalgar de Llefià (Badalona)

L’Àgora Ciutadana de Badalona convoca, com tots els mesos, un Ple Alternatiu a la Plaça de la Vila per dimarts 25 de febrer a partir de les 18h, coincidint amb el Ple de l’ajuntament de Badalona.

Els dos temes principals seran la visita de treballadors d’empreses en lluita com TV3, conflicte silenciat pels mitjans de comunicació, i Panrico, més de tres mesos de vaga indefinida, per explicar com els afecta la reforma laboral, l’especulació financera dins de l’economia productiva i el perquè de les seves lluites, i la corrupció a l’Ajuntament de Badalona,on ja n'hi ha tres regidors imputats a la ciutat.

Al Ple alternatiu també es parlarà d’habitatge, ja que la PAH presentarà al Ple de l’Ajuntament la moció per penalitzar el pisos buits de les entitats financeres, de pressupostos, després de l’aprovació per junta de govern dels pressupostos municipals de 2014, dels èxits aconseguits amb les lluites a l’Hospital Germans Trias i Pujol (Can Ruti), de les properes marxes contra l’atur, de les mobilitzacions contra la llei de l’avortament del ministre Gallardón pel dia vuit de març i la presentació de la nova plataforma contra la repressió a Badalona: "PROU! Observatori pels drets humans a Badalona".

El Ple Alternatiu és una proposta de l’Àgora Ciutadana de Badalona, plataforma integrada per més de trenta entitats badalonines, per debatre a l’espai públic, de forma oberta i participativa, sobre els temes d’interès de la ciutadania.