LLUITA INSTITUCIONAL
La CUP Vilanova i la Geltrú vol saber què es preveu fer a la Plaça del Port

El govern municipal de Vilanova i la Geltrú  ha engegat una campanya mediàtica per defensar un projecte que ni tan sols s’ha fet públic

20/02/2014 Política

Per la CUP de Vilanova i la Geltrú la reforma de la Plaça del Port s’està convertint en un dels temes que més debat generen a la ciutat pel simple fet que totes les informacions que corren són rumors i cap persona de fora del govern local sap què està previst fer en aquesta ubicació. Des de la CUP es mostren oberts a la transformació d’aquest espai, però diuen que no es podem posicionar sobre una qüestió de la que només tenen versions contradictòries i gens concretes.

Segons explica el regidor de la CUP Raimon Ràfols la idea de la formació independentista és que aquest equipament tingui, més enllà dels usos puntuals per a grans esdeveniments, “vida diària, sigui transitat i sigui útil quotidianament al barri”. En cap cas la CUP acceptaria que en aquesta zona es copiïn models que han resultat fallits, i que la zona s’acabi convertint en un desert decadent on un cop passi l’estiu. “Cal fer propostes innovadores per crear un espai de referència per la ciutat, que no depengui dels actes o dels negocis provats que s’hi instal·lin.”