Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Laboral
L'USTEC guanya la primera sentència ferma de la paga extraordinària per a un docent

El sindicat ha demanat al Departament d’Ensenyament que es retornin aquests 44 dies de la paga extraordinària i del complement addicional específic de 2012 a tot el professorat.

17/01/2014 Res-pública
Ustec Ustec
El Jutjat contenciós-administratiu de Girona ha dictat una sentència que obliga el Departament d’Ensenyament a la devolució a un docent de la part proporcional de la paga extraordinària del període comprès entre l’1 de juny i el 14 de juliol de 2012. Per tant, aquests 44 dies de la paga extraordinària i del complement addicional específic que la Generalitat no va abonar de forma indeguda s’han d’abonar de forma immediata al reclamant ja que la sentència és ja ferma.

USTEC·STEs ha demanat al Departament d’Ensenyament que es retornin aquests 44 dies de la paga extraordinària i del complement addicional específic de 2012 a tot el professorat, sense dilatar més l’abonament d’un salari que ens pertany. Aquesta primera sentència per al col·lectiu docent de Catalunya s’afegeix a altres sentències de Tribunals Superiors de Justícia i de Jutjats contenciosos-administratius i socials d’arreu de l’Estat que reconeixen la devolució d’aquestes quantitats no abonades als empleats públics.

Entenen que el Departament d’Ensenyament ha de donar una ràpida resposta a aquesta demanda, reconeguda de forma unànime pels tribunals.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid