Esquerra Independentista
Més d'un centenar de persones reclamen "Independència per canviar-ho tot" a l'Hospitalet

Quim Arrufat va incidir en la influència que han de tenir les classes populars en el procés independentista per omplir-lo de contingut social

09/09/2013 Política

Més d’un centenar de persones es van manifestar dissabte passat a L’Hospitalet de Llobregat en el marc de la campanya “Independència per canviar-ho tot” i com a acte previ a la Diada de l'Onze de Setembre.

Malgrat la pluja els manifestants van recórrer diferents carrers del centre de L’Hospitalet en un to reivindicatiu amb crits a favor de la independència i el socialisme dels Països Catalans i en contra de les retallades a les classes populars.

Posteriorment es va celebrar un acte polític a la Plaça de l’Ajuntament on hi van intervenir el diputat de la CUP-AE Quim Arrufat; el portaveu de la campanya "Independència per canviar-ho tot", Aitor Blanc, i membres de la CGT-Sanitat, del Sindicat Andalús de Treballadors (SAT) i de l'esquerra abertzale. Les intervencions van reivindicar la consciència social davant el procés d'independència del poble català.

Arrufat va explicar quina és la situació del procés independentista així com els conflictes de present i futur que el poble català té tant amb l’estat espanyol com amb l'elit econòmica, i va incidir en la influència que han de tenir les classes populars en aquest procés per omplir-lo de contingut social.