11S
La CUP Sitges participarà a diversos actes de la Diada

 

La CUP Sitges participarà a la Marxa de Torxes, a l’ofrena floral al Dr. Robert, a la Via Catalana per la Independència i a la manifestació tradicional de l’Onze de Setembre a Barcelona que aquest any enredereix el seu horari per no solapar-se amb la Via Catalana i tindrà inici a les 18:30 des de Plaça Urquinaona.


06/09/2013 Política

La Marxa d’aquest any, pren una especial importància degut a la commemoració dels 300 anys de l’ocupació borbònica de Sitges. Per aquest motiu, durant la Marxa es realitzarà un homenatge a tots aquells sitgetans i sitgetanes que van lluitar en la defensa de la vila aquell estiu de 1713.Com a novetat d’enguany i per a retre homenatge a la recuperació de la memòria històrica sitgetana i catalana que s’ha assolit recentment a la vila, amb la recuperació del Carrer de la Bassa Rodona i la Plaça del Pou Vedre, la Marxa tindrà el punt de partida en aquesta plaça. En aquest punt es podran adquirir les torxes i es donarà inici a la marxa a les 9 del vespre.

D'altra banda la CUP-Sitges participarà juntament amb l’Ateneu Popular de Sitges i l’Assemblea de Joves de Sitges com a moviment de l'Esquerra Independentista de Sitges a l’ofrena floral al Dr. Robert programat per a les 11 del matí del mateix dimecres 11 de setembre.

La CUP també dóna ple suport i convoca a la Via Catalana per la Independència, a la cadena que envoltarà la seu de “la Caixa” a Barcelona, així com també a la manifestació tradicional de l’Onze de Setembre a Barcelona que aquest any enredereix el seu horari per no solapar-se amb la Via Catalana i tindrà inici a les 18:30 des de Plaça Urquinaona.