Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
ALLIBERAMENT NACIONAL
"Guerra de les banderes" a Mataró

La CUP ha convocat una concentració de suport aquest divendres davant del parc de bombers per donar-los suport en la hissada de l'estelada

19/09/2013 Política

La Candidatura d'Unitat Popular de Mataró ha mostrat el seu suport a la presència de l'estelada al Parc de Bombers de la capital del Maresme. En un comunicat, la candidatura independentista remarca que l'estelada simbolitza "la lluita del cos de bombers a favor del servei públic i en contra de les retallades imposades pel govern de CiU com pel del PP". El comunicat també recorda el compromís dels bombers per "la independència com a única via per garantir el progrés i benestar social dels catalans i catalanes".

La CUP Mataró fa una crida a les organitzacions independentistes i d'esquerres de Mataró que es concentrin el proper dia 20 de setembre a les 19.00h davant el parc de bombers per donar el seu suport al cos de bombers. El dia 21, a les 12.00h, hi ha convocada una manifestació de grups ultradretans davant del parc de bombers en contra de l'estelada.

El comunicat de la candidatura independentista també denuncia la "reacció de la dreta xenòfoba i espanyolista" amb "la presentació d'una moció al ple municipal" per una banda i la iniciativa a través "de xarxes socials i mitjans de comunicació" d'una "campanya hostil fins el punt de convocar una manifestació ultra per coaccionar la llibertat d'expressió i obligar els bombers a retirar l'estelada".

La CUP destaca que "instàncies superiors del departament d'interior" van demanar als bombers que retiressin l'estelada, però els diferents torns del cos de Mataró "han decidit no fer-ho".

Valora
Rànquings
  1. Alhora i la CUP
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. Sant Jordi era guerrer...
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  8. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  9. Sergi Saladié encapçala la llista electoral de la CUP pel Camp i les Terres de l'Ebre
  10. La FAVB diu no a la Fórmula 1 al passeig de Gràcia
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid