Alliberament Nacional
Més de 500 persones s'apleguen a la Cadena Humana a Flix

L'assaig de la Via Catalana cap a la Independència també es va fer a Sant Feliu de Guixols mentre a la vila de Gràcia les espelmes encenien una gran estelada de llum.

19/08/2013 Política

Dissabte passat, més de 500 persones van participar a Flix a la cadena humana per la independència, que va travessar el pont, i que va comptar amb la participació del veïnat, coom també de persones vingudes d'altres indrets. Tots els membres del consistori van participar a l'acte.

La Cadena es va iniciar cap a les 7 del vespre amb la lectura d'un manifest i seguidament es va organitzar la cadena, que va anar des del marge esquerre del riu fins més enllà de l'estació de bombament de la Costa del Graner. Al llarg del mateix pont, a la banda que mira cap al meandre, s'havien col·locat amb lletres grans el lema "Flix per la Independència". L'acte reivindicatiu va estar organitzar per l'Assemblea Nacional Catalana - Flix per la Independència.

A Sant Feliu de Guixols hi van participar centenars de persones. L'acte va sert seguit per mar amb embarcacions i per aire.

Esteleda de llum a la Vila de Gràcia

Més de 4.000 espelmes van encendre ahir al vespre una esteleda de llum a la vila de Gràcia de Barcelona. La gran bandera es va encendre a les 21.30 hores i va romandre activa fins a quarts de 12 de la nit.