300 anys de Resistčncia
Una manifestació a Tarragona clou els actes de commemoració "300 anys d'Ocupació"

Després de l'èxit de les conferències divulgatives, la plataforma encara la diada d'avui amb molta il·lusió, sorpresos per la bona rebuda i acceptació dels actes commemoratius.

14/07/2013 Política

Aquesta tarda a Tarragona, una manifestació sota el lema "Independència Països Catalana" clourà els actes de commemoració de 300 anys d'ocupació de la ciutat que han esdevingut 300 anys de resistència. La marxa s'iniciarà a les 18h al Portal del Roser, s'enfilarà cap el carrer dels Cavallers, Baixada de la Misericòrdia, carrer de Portalet, carrer de Sant Agustí, Rambla Nova, carrer Compte de Rius per acabar a la plaça de l'Ajuntament.

Ara bé, els actes de la jornada reivindicativa començaran a les 14:30h, al Parc Saavedra de la ciutat, davant del recinte emmurallat, construït per a la defensa de la ciutat contra els Borbons en aquella època, on es farà un dinar popular i tot un seguit d’activitats.

Els organitzadors han destacat l'èxit de les conferències divulgatives i encaren la diada d'avui amb molta il·lusió, sorpresos per la bona rebuda i acceptació dels actes del Tricentenari a la ciutat i agraïnt l'acolliment de les conferències dins del consistori tarragoní.

Conferències realitzades:
“La Guerra de Successió: els Països Catalans a la cruïlla” amb l'historiador Ezequiel Gort i “La resistència antiborbònica a les comarques del Camp de Tarragona” amb l'historiador Jaume Borràs.