Alliberament Nacional
Sant Cugat del Vallčs aplega un nou assaig de la Cadena Humana

El proper dissabte a les 19.30h, encerclarà el Monestir per enfilar cap a la plaça Lluís Millet a l’avinguda de Cerdanyola cantonada passeig Torre Blanca, passant pels Quatre Cantons i la plaça d’Octavià.

03/07/2013 Política

Òmnium Cultural i l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) ha fet una crida pel proper dissabte a la mobilització de milers de sancugatencs i vallesencs, fent un pas més en el camí per assolir l’objectiu de la independència, per fer una Cadena Humana a la població que servirà al seu torn d’assaig de la que es farà a escala nacional el proper Onze de Setembre. Aquest acte és continuació de la Consulta que van fer sobre la independència, de la Marxa o l’Encesa de l’estelada més recentment.

La Cadena Humana de Sant Cugat que ha estat batejada com a la Via SantCugatenca, encerclarà a partir de les 19.30h el Monestir per enfilar cap a la plaça Lluís Millet a l’avinguda de Cerdanyola cantonada passeig Torre Blanca, passant pels Quatre Cantons i la plaça d’Octavià.

Atenent el volum de persones que vulguin adherir-se a darrera hora, han preparat d’altres recorreguts complementaris a l’indicat que seran anunciats el mateix dia en els cinc punts d’informació que seran operatius dissabte.

La Via SantCugatenca serà el quart assaig, prèviament ja s'han fet a Cardedeu amb una participació de gairebé un miler de persones diumenge passat, l'11 de maig a  Begues per la Independència  on es va formar una Cadena de dos-cents cinquanta metres, amb la participació de dos centenars de persones i fa una setmana al Delta de l'Ebre entre les poblacions de Deltebre i Sant Jaume d'Enveja a través del pont Lo Passador.