alliberament nacional
L'ANC obre les inscripcions per a la Cadena Humana

L’ANC pretén que la cadena humana de l’Onze de Setembre esdevingui l’avantsala de la independència

04/07/2013 Política

L’Assemblea Nacional Catalana (ANC) ha obert aquest migdia el formulari per inscriure’s a la Via Catalana cap a la
Independència, la cadena humana que resseguirà el país el proper Onze de Setembre.

Les inscripcions es podran dur a terme a través de la web de Via Catalana . Al formulari, els inscrits hauran d’anotar les seves dades hi hauran de respondre a un correu de confirmació per tal de verificar l’autenticitat de les dades.

"Guarda’t un lloc per a la història!"

Per donar el tret de sortida a la campanya d’inscripcions, l’ANC ha fet públic un vídeo resseguint alguns dels punts per on passarà la Via Catalana i fent una crida a participar-hi.

Les inscripcions directes a través de la web permetran la inscripció de fins a cinc persones alhora, per tal que comparteixin tram els grups que així ho desitgin. Les entitats i grups nombrosos que vulguin assistir-hi de manera conjunta s’hauran de posar en contacte amb la seva assemblea territorial més propera. Seran les assemblees territorials les que s’encarregaran de dur a terme les inscripcions col·lectives.

L’ANC pretén que la cadena humana de l’Onze de Setembre esdevingui l’avantsala de la independència. És per això que, respecte la manifestació de la passada Diada, hi ha un augment de la complexitat logística que requerirà del compromís dels catalans i catalanes que hi participin per tald’omplir el traçat, especialment en aquells trams més complicats per estar més allunyats dels nuclis urbans o per comptar amb una menor densitat de població. Per qualsevol dubte sobre la Via Catalana i les inscripcions, la web compta amb https://via.assemblea.cat/preguntes-frequents.html.